Bedriftsbowling - kampoppsett vår 2017

Sluttabeller Bedriftsbowling høsten 2016

Her er de endelige tabellene for alle divisjoner i Bedriftsserien høsten 2016.

Klart for The Stream-finale

Tony Alexander "ThoseBricks" Skjevik synger lørdag kveld for seier i The Stream 2016. Flisa AIL åpner dørene til Bjørkheim for å følge den spennende finalen på storskjerm. Det blir The Stream-fest for små og store.

Oppdaterte bowlingtabeller pr 25/11-16

Det "drar seg til", og høstinnspurten er i gang.

Julecup i håndball

Romjula blir cup-tid i Åsneshallen. 29. - og 30. desember blir det cup for J14, J16, J18 og K4/senior. Meld dere på! Påmeldingsfrist utsatt til 15. desember.

Foreldrekontakter på alle grupper

De senere år har det tiltatt med situasjoner der kommunikasjonen mellom foreldre-trenere ikke har vært god nok, nå settes dette i system for å klargjøre roller, skape en arena for dialog og gjøre det bedre for alle å være med i Flisa AIL.

Tabeller pr 4/11-16

Buldretid i klatreveggen

Har du lyst på noen utfordringer? Klatreveggen byr på mange, og kommer til å gi deg et kick. Puls Flisa kjører i gang buldrekurs for barneskoleelever.