Lotteribilen til Odal'n

Den heldige vinner at en lekker VW Polo i Flisa AILs Billotteri 2017 ble Morten Grinna fra Nord-Odal. Vi gratulerer ham med ny bil. Tommy Einar Nordli fra Arneberg vant sykkel til en verdi av inntil kr. 10.000. Vi vil også takke ALLE som har kjøpt lodd og støttet oss!

Sportslig rammeplan revidert

Sportslig rammeplan er nå oppdatert per 6. juli 2017. Planen vil bli fortløpende evaluert, har du konkrete tilbakemeldinger send de til sportslig leder Ronny Grenberg på ronny@a2media.no

Åpningstider bowling uke 26 og 27

Påmeldingsfristen for bedriftsserien i bowling utløper snart

Nå nærmer fristen for å melde på lag til bedriftsserien seg med stormskritt. Mandag 12/6-17 er satt som frist for å melde på laget.

Publikumskampen Flisa Fotball - Lyn 2

En av storhetene i norsk fotball gjennom tidene - LYN - kommer til Flisa lørdag 10. juni! Flisa Fotball har gratis inngang, og håper mange tegner publikumsavtale - et beløp per tilskuer som kommer.

Barnekretsturnstevnet 2017!

Flisa AIL Turn fikk pokal for flest deltakende ut fra antall medlemmer. Stor stas!

Fotballskoler denne sommeren - bli med da vel!

Sommerfotball er i gang på Televerksbanen hver mandag, første sommerferie-uka inviterer Kjellmyra til fotballskole og 11-13. august er det TINE fotballskole på Flisa. Bli med på moroa!

Gavetildeling fra Grue Sparebank!

Flisa AIL Turn og Flisa AIL/ Solør Cykleklubb er tildelt kr 10.000 hver fra gavefondet til Grue Sparebank!