Bowlingresultater, tabeller og statistikker

Nå kan du finne resultater, tabeller og statistikker for Bedriftsserien 2017 her igjen. Velg Bowling, Bowlingstats, og den divisjonen du ønsker. Beklager at siden har vært nede lenge, men pga hacking valgte vi å vente til vi var sikre på at siden virket igjen.

Gratis buss og inngang til Elverums kronekamp

Elverum kom nok en gang til oss i Åsneshallen og skapte folkefest og kroner i kassa for Flisa AIL. EHH har sin egen kronekamp 4. februar, og det er gratis inngang og gratis buss fra Flisa. Meld deg på!

Vellykket Kronekamp

Rundt 350 tilskuere på tribuna fikk en kveld med herrehåndball på høyt nivå, der svenske Sävehof knuste våre venner Elverum med 11 mål. Likevel var det mange fornøyde mennesker i Åsneshallen.

Husk hjelm på skøyteisen

Det er glimrende forhold og høy aktivitet på skøyteisen vår om dagen. Det setter vi pris på, samtidig som vi minner alle om at de skal bruke hjelm.

Bowlinginfo

2 runde i cup'en 2017 er trukket.

Alt klart for håndballfest

Kalenderen bør være ryddet og du bør være klar for noen spennende timer i Åsneshallen lørdag. Da spiller Champions League-gutta fra Elverum mot verdens største håndballklubb - Sävehof - på Flisa. Alt klart for Kronekampen 2017.

Bedriftsbowling - kampoppsett vår 2017

Sluttabeller Bedriftsbowling høsten 2016

Her er de endelige tabellene for alle divisjoner i Bedriftsserien høsten 2016.