Flisa AIL

Du kan bidra økonomisk uten at det koster deg noe!

Vil du gi din støtte til Flisa AIL?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Flisa AIL!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede nå, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 971294833 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Her kan du åpne en PDF-fil og printe ut strekkode og ta med deg til kommisjonær!

Flisa Allianseidrettslag. Stiftet 1913. Org.nr.: 971 294 833

Postadresse: Postboks 139, 2271 Flisa  Besøksadresse: Idrettsveien 24 2270 Flisa

Telefon: 941 44 103 Kontonummer: 1917.07.24537

Tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer av våre nettsider sendes til post@flisa-ail.no