Fem klare for kretslag

Det gror godt i Åsnes-fotballen. Fire utøvere er tatt ut på kretslag for 2005, og en spiller på 2006. Imponerende, vi gratulerer og heier på videre utvikling.

Klart for TINE fotballskole

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie og er klare for TINE Fotballskole helga 9-11. august! Eget opplegg for 6-8-åringene.

Finn vant bilen

Flisa AIL har gleden av å kunne gratulerer Finn Schei fra Hof som vinner av bilen i Billotteriet 2019.

Alle kan delta!

Visste du - at vi har et så sterkt ønske om at ALLE som vil delta på våre tilbud skal kunne det - uavhengig av økonomi, at vi har opprettet et eget fond? "Alle kan delta" er Flisa AILs eget fond, der man kan søke støtte til aktivitetsgebyr, nødvendig utstyr eller egenandel for å kunne delta med laget på cuper eller turneringer.