Klart for TINE fotballskole

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie og er klare for TINE Fotballskole helga 9-11. august! Eget opplegg for 6-8-åringene.

Finn vant bilen

Flisa AIL har gleden av å kunne gratulerer Finn Schei fra Hof som vinner av bilen i Billotteriet 2019.

Alle kan delta!

Visste du - at vi har et så sterkt ønske om at ALLE som vil delta på våre tilbud skal kunne det - uavhengig av økonomi, at vi har opprettet et eget fond? "Alle kan delta" er Flisa AILs eget fond, der man kan søke støtte til aktivitetsgebyr, nødvendig utstyr eller egenandel for å kunne delta med laget på cuper eller turneringer.

Årsmøte 2019

Årsmøte i Flisa AIL holdes på Bjørkheim onsdag 13. mars. Gruppeårsmøter kl. 18.00 og hovedlaget kl. 19.00. Velkommen! Vedlagt saksdokumenter.

Terminliste bedriftsbowling våren 2019

Dato Hjemmelag Bortelag Res