Bli med på spansk fotballskole!

Vi gjentar suksessen fra i fjor!

SPANSK FOTBALLSKOLE

Flisa stadion 13.-15.juni 2014

Flisa AIL i samarbeid med Cupspesialisten og Futbol Salou arrangerer fotballskole for gutter og jenter i alderen 8 (født 2006) til 15 år (født 1999). Det blir også trenerkurs på kveldstid, med praksis sammen med de spanske instruktørene på øktene på dagtid!

Vår spanske fotballskole ble arrangert første gang juni 2013. Tilbakemeldingene både fra spillere og trenere var udelt positive. Fire av spillerne ble også invitert med Futbol Salou på talentturnering i Danmark senere på sommeren. Fotballskolen var så bra, at vi i år har valgt å utvide til fredag også! Åsnes kommune er positive til at elever som deltar på vår spanske fotballskole kan søke om permisjon for å rekke første økt fredag, og vi håper andre kommuner er like positive til å gi elevene fri for å være med på fotballskolen.

Futbol Salou er et spansk (katalansk) fotballakademi med høyt utdannede trenere. Enkelte av trenerne har erfaring fra spill i Barcelona og Espanyol, og fra fotballakademiet til Barcelona! Vi får en innføring i den spanske og katalanske fotballfilosofien, som spesielt Barcelona og det spanske landslaget er de fremste markedsførere for!

Program:

Torsdag 19.00-22.00: Trenerkurs, teori – program kommer på www.flisa-ail.no

Fredag 12.00-12.45: Registrering og utdeling av utstyr til spillere.

Fredag 13.00-15.00: Første økt for spillerne, deltakere på trenerkurs deltar.

Fredag 15.00-15.45: Enkel servering deltakere.

Fredag 16.00-18.00: Andre økt for spillerne, deltakere fra trenerkurs deltar.

Fredag 18.30-22.00: Trenerkurs, evaluering av dagens økter og teori.

Lørdag 10.00-12.00: Tredje økt spillere, praksis for trenerkursdeltakere.

Lørdag 12.00-13.00: Lunsj i kantina ved Åsnes ungdomsskole.

Lørdag 13.30-15.30: Fjerde økt spillere, praksis for trenerkursdeltakere.

Lørdag 15.30-17.30: Trenerkurs, teori og evaluering av dagens økter.

Lørdag 19.00-22.00: Middag for deltakere på trenerkurs (egenbetaling).

Søndag 10.00-12.00: Femte økt spillere, praksis for trenerkursdeltakere.

Søndag 12.00-13.00: Lunsj i kantina ved Åsnes ungdomsskole.

Søndag 13.30-15.30: Sjette og avsluttende økt spillere, praksis for trenerkursdeltakere.

Søndag 15.30-16.00: Avslutning.

Programmet og mer informasjon om fotballskolen finner du også på www.flisa-ail.no

Priser:

Spillere i Flisa AIL får rabattert pris: kr. 1.300,- (søskenmoderasjon: kr. 200,- i rabatt)

Spillere fra andre klubber: kr. 1.600,- (søskenmoderasjon: kr. 200,- i rabatt)

Alle deltakere får: enkel servering fredag, lunsj lørdag og søndag, egen unik designet

t-skjorte, fotball, drikkeflaske og diplom!

Trenere fra Flisa AIL får gratis trenerkurs. Trenere fra andre klubber: kr. 1.600,-

Etter lunsj lørdag og søndag vil grillen ved Bjørkheim være varm, og foreldre og andre tilskuere kan kjøpe seg noe og spise og drikke.

Påmelding:

Maks antall deltagere på fotballskolen er 125. (Først til mølla-prinsippet gjelder).

Maks antall deltakere på trenerkurset er 30. (Først til mølla-prinsippet gjelder).

For trenere: Gi beskjed i påmeldingen hvor mye av de praktiske øktene du har mulighet til å være med på. Dette for at de spanske instruktørene kan planlegge bedre.

Påmelding kun via epost: post@flisa-il.no

Betaling til: 1917.07.24537,

NB! Påmelding er først gyldig ved mottatt betaling.

Husk å merke betaling med navn og fødselsår på deltaker!

NB! Husk å søke skolen din om permisjon fra ca 11/etter lunsj fredag 13. juni!

Velkommen til en lærerik helg med spansk fotballfilosofi, lek og moro på Flisa!

STØTT FLISA AIL OG VÅR SPANSKE FOTBALLSKOLES SAMARBEIDSPARTNERE: