Herlig innsats i Norway Cup!

Flisa/Åsa/Hof G16 i finalen!

Vi gratulerer tapre G16-gutter med ei strålende turnering! Dessverre holdt det ikke helt til seier i finalen mot Ullern, men de leverte en bra kamp. Spesielt god andre omgang, men Ullern var gode!

Takk for innsatsen kærer - dere gjør klubben deres stolt!!

Oppsummering J14 fra Torbjørn Holtet:

Vi starter som sagt mot Kjelsås,det blir 2-2,men det er jo målene som teller i fotball. For vi fører kampen,og føler at det er ett tap,vi scorer alt for lite.

De to neste er mot Hødd og Oppdal, det var to gode lag som vi taper fortjent mot, henholdvis 6-0 og 4-0.Vi så for oss spill i B sluttspill,men man må jo satse på det beste! Så vi deppa ikke for at vi havnet i B sluttspill. Det tar desverre slutt litt for tidelig , da vi ser at dem vi møtte i første kamp der går helt til finalen. Som sagt er ikke fotball helt rettferdig alt meine.Vi har 3 eller 4 i stolpe og tverrligger foruten de 2 målene vi scorrer + en del andre sjanser. De har vel 3-4 sjanser totalt, men får 2 mål,så da blir det først ekstra omganger.Så blir det mynt kast,og der taper vi, Det var såååååååååååååååååååå suuuuuuuuuuuuuuuuuuurt!!! Sogndal treneren kom og takket for kampen og sa han virkelig følte med oss,men som sagt det er målene som teller i fotball.... Det er mulig Sogndal hadde en dårlig dag mot oss,men de har vunnet de andre med et par mål,så det føles surt ennå da jeg skriver om det nå. Ellers så tror jeg at alle jentene hadde en fin cup. Det var bare smil og glede hele veien, utenom mot Sogndal - det var for det de følte de spilte mye bedre enn dem. De hadde virkelig fortjent og gått videre,så da ble det noen tårer - men det synnes jeg er helt greit. For vi var virkelig best den kampen, ogda blir det surt og tape på myntkast....

Som sagt bare smil og glede den tida vi var der, og jentene fulgte de få reglene vi hadde, Det var at ingen skulle gå alene og vi skulle legge oss kl 23. En herlig gjeng og dra på tur med, bare positiv herlig ungdom!!

Torbjørn Holtet