Flomlys - lysbryter

Gode nyheter!

Da har vi endelig fått flyttet lysbrytere for flomlys UT!

De er nå i et skap på den lysmasta nærmest Bjørkheim. Nøkkel henger i gangen inn til garderoben, rett inn til høyre ved døra.

Husk at det KUN skal brukes «kamplys» på kamp, ikke på treninger. Hvis ingen står klare til å trene etter deg, så skal lyset slukkes.

De siste som trener – se banefordeling på vår hjemmeside – er ansvarlig for å slukke lys på begge baner.

Husk også å slokke lys i garderoben de som er sist, strøm koster penger...... Ytterdøra må også låses av de siste.

Viktig at alle rydder etter seg også, vi har ikke økonomi til å bruke lønnet personell til å rydde etter dere!

Det er også igangsatt lås-/nøkkelskift til garderoben på Bjørkheim, mer info om dette kommer når det er klart.