Fotball-start for 2008-barna

Gutter og jenter født 2008 inviteres endelig til fotballtrening! Første økt blir på kunstgraset tirsdag 14. april kl. 16.00-17.30. Vi møter SFO-ungene kvart på, dersom de vil være med!

Flisa AIL inviterer alle 2008-barn, gutter og jenter, som har lyst til å være med å spille fotball til trening. Så blir det helt sikkert noen kamper etter hvert også.

Til å begynne med så blir det én trening i uka, tirsdager fra kl. 16.00-17.30, på kunstgrasbana. For de som er på SFO, så kommer Mergim, pappa’n til Leander, og møter dere på SFO kl. 15.45. Husk å skrive i meldingsboka at du skal på fotballtrening, og at Mergim møter dere.

På kunstgrasbana vil dere også treffe Vegar Brandett, som er en av de som kommer til å være med som trener for laget.

Trolig blir også flere av 2008-foreldrene med og hjelper til!

Første samling blir allerede tirsdag 14. april. Om du har lyst til å være med, men ikke kan denne første tirsdagen, så gi beskjed til Vegar eller Mergim om at dere kommer neste gang.

Vegar: 907 84 227 - Mergim: 992 79 515

Bli med da vel – fotball er utrolig moro!

Vel møtt!

Med sportslig hilsen