Fotballens dag!

Ferdighetsmerke!

Vi har så utrolig mange ivrige, glade og fornøyde fotballspillere! Det er en fryd å følge med på all aktiviteten!

Norges fotballforbund inviterer alle til å teste ferdighetene sine, for på den måten hvert år å kunne måle framgangen.

Vi inviterer derfor alle til "Fotballens dag" med merkeprøver på Flisa stadion lørdag 3. oktober kl. 10.00-14.00.

Fotballferdighet = Valg av handling + utførelse av handling til fordel for laget. NFFs merkeprøver dreier seg om teknikk (utførelse) og ikke valget, som jo er en sentral del av fotballferdigheten og som må trenes på i andre sammenhenger (mye småspill). Derav endring i navn fra Ferdighetsmerket til Teknikkmerket.

Minimerket

Alle gutter og jenter kan ta Minimerket I og 2 til og med det året de fyller 12 år. Minimerket består av to nivå, Minimerke I (blått) og Minimerke II (rødt). De som ønsker å gå videre til Teknikkmerket bør først ha tatt Minimerke I og 2.

Teknikkmerket

Alle gutter og jenter kan ta Teknikkmerket til og med det året de fyller 14 år. Teknikkmerket finnes i fem ulike varianter; blått, rødt, bronse, sølv og gull.

Brosjyren i PDF-format kan du laste ned her: http://www.fotball.no/Documents/PDF/2009/Barnefotball/Minimerke_og_teknikkmerke.pdf

Fint hvis alle trenere/lagledere kan gjøre klar og ta med registreringsskjema med alle navn og nødvendige datoer utfylt, så går Registreringsskjema til merkeprøvene kan du laste ned her:

Så satser vi på en knallfin dag ute på kunstgraset! VÆLKØMMIN!!!

Og dere: Kl 16 på lørdag er det topp-oppgjør i 3. divisjon når Flisa tar i mot Lillehammer. Dette blir en herlig fotballdag!!!

Styret

PS! Dess flere voksne som kan være med å hjelpe til, dess bedre. Noen av øvelsene er litt tidkrevende, så mange små grupper er bedre enn noen få store. Vel møtt! :-)