Sparebanken Østlandet utvider samarbeidet

Ny samarbeidsavtale med Sparebanken Hedmark vil gi enda mer aktivitet i Flisa AIL og Flisa fotball.

- Sparebanken Hedmark har vært en viktig samarbeidspartner for oss i mange år. Vi har nå signert en ny avtale med banken, som gjør at samarbeidet skal gi mer både til banken og til oss. Det er viktig at vi som idrettslag også gir noe tilbake, og vi har mange planer for å utvikle samarbeidet ytterligere, sier Tore Huuse Øwre i Flisa AIL.

Sparebanken Hedmark har i en årrekke vært Flisa AIL si bankforbindelse og hovedsponsor. Nå blir har Sparebanken Hedmark og Sparebanken Oslo-Akershus slått seg sammen og blitt til Sparebank 1 Østlandet. Øwre har tro på at samarbeidet vil bli svært godt for begge parter.

- Vi som idrettslag må se hvordan vi kan være en bra samarbeidspartner for for våre sponsorer. Idrettslaget kan ikke være en "passiv" aktør som kun mottar pengestøtte. Derfor har vi sammen med Sparebanken1Østlandet nå flere spennende opplegg på gang, som vi tror vil gagne både idrettslaget, banken og ikke minst innbyggerne i Solør. Dette kommer til å bli veldig bra, og vi er stolte og glade over å ha Sparebanken 1 Østlandet med på laget vårt videre, sier Øwre.