Publikumskampen Flisa Fotball - Lyn 2

En av storhetene i norsk fotball gjennom tidene - LYN - kommer til Flisa lørdag 10. juni! Flisa Fotball har gratis inngang, og håper mange tegner publikumsavtale - et beløp per tilskuer som kommer.

Flisa Fotball arrangerer også i år den såkalte Publikumskampen.

I år blir denne oppgjøret mot fotballgiganten Lyn Fotball lørdag 10.juni kl.15.00 på SolørRadioen Arena.

Konseptet går ut på at publikum kommer gratis inn på kampen, det blir underholdning i pausen og privatpersoner og bedrifter kan sponse oss med et kronebeløp per tilskuer.

Dette er begrenset oppad til 500 personer. Altså bidrar du med ei krone per tilskuer, får du maksimalt en faktura på kr. 500,-

Vedlagt følger avtaleskjema for Publikumskampen!

Håper du/dere kan bidra med et beløp.

Bare fyll ut nødvendige opplysninger nederst i avtaleskjemaet og send det til cdamhaug@start.no eller bare gi beskjed om navn, beløp og mailadresse til nevnte adresse eller på sms til mobil 48138207.

Håper du/dere også kan komme og se oppgjøret mot Lyn Fotball!

TAKK FOR AT DERE STØTTER OSS!