Doris vant bilen

Det var Doris Henriksen fra Åsnes som ble den blideste i Solør mart'nssøndagen. Hun vant hovedpremien i Flisa AILs billotteri 2018.

- Vi er utrolig takknemlige for alle som har støttet oss og kjøpt lodd av oss, og det er ikke tvil om at vi også har en svært fornøyd vinner, sier Tore Huuse Øwre i Flisa AIL. Da trekningen ble gjennomført av Tom Erik Lien ved lensmannskontoret på Flisa fikk de ikke svar på telefonen hos Doris, men hun ringte opp igjen ikke lenge etter. 

- Det var en tydelig begeistret vinner, og det er alltid moro å kunne ringe og fortelle at de har vunnet en bil. Det er noe av det hyggeligste man kan gjøre, sier Øwre. Så fort papirene hos bilstilsynet er i orden blir den lekre VW Polo'n  fra Møller Bil Elverum trolig å se på veiene i Solør.

Fornøyd var også vinneren av Billotteriets 2. Premie.

- Vi fikk ikke tak i vinneren av sykkel fra Intersport Flisa på første forsøk heller, men han ringte opp igjen ikke lenge etter trekningen og var tydelig begreistret, sier Øwre. Det var Iver Langmoen fra Arneberg som vant sykkel. 

Øwre forteller at årets Billotterie har gått veldig bra, og at dette er kjærkomne midler  til aktivitet for barn og unge i Åsnes. 

- Det er sammen vi lykkes, og mange kjøper lodd ikke først og fremst for at de tror de skal vinne bilen. De vil gjerne støtte opp om arbeidet vi gjør i Flisa AIL. Uten all støtten vi har fra både private og næringslivet, hadde vi ikke hatt mulighet til å gi så gode tilbud til innbyggerne i Solør som det vi gjør. Det er sammen vi lykkes, sier Øwre. 

 

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift