Påmelding til bowlingsesongen vår 2019

Påmelding til bowlingsesongen vår 2019 er i sluttfasen.

Vil du og ditt lag fortsatt være med, eller har du lyst til å stille med nytt lag?

Husk å melde fra om dere skal være med, fristen var satt til 10/12-18, men vi holder døra på gløtt frem til fredag 14/12-18.

I år må alle lag melde fra om de skal være med, det er ikke lenger automatikk i at man er påmeldt videre om man har deltatt i sesongen høst 2018.

Arbeidet med terminliste for våren 2019 er så smått igang, og vi håper å kunne ferdigstille terminlista i uke 51.

Ta kontakt med oss om du har et nytt lag, eller om laget ditt skal være med videre.

Nytt for sesongen vår 2019, vil være at vi etablerer en spiller-pool, og du finner mer info om det på Flisa AIL sine sider.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår, og håper å se dere i bowlinghallen til mer moro i sesongen vår 2019!