Spiller-pool bowling

Spiller-pool

Vi ønsker å starte en spiller-pool, der spillere som ønsker å være med å spille bowling i bedriftsserien våren 2019 kan skrive seg på.

De som skriver seg på, trenger ikke ha noen erfaring, men et ønske om å spille bowling. Andre som har erfaring, men mangler et lag å være en del av, vil også kunne delta igjen.

Spiller-poolen vil være tilgjengelig på oppslagstavla i bowlinghallen, og man melder seg på ved å skrive navn og telefonnummer på lista.

Lag som mangler spillere, vil da kunne kontakte de som står på lista, og kunne sørge for at de har spillere nok til alle kamper.

De som skriver seg på lista, kan kanskje også finne flere de kjenner, som etter hvert sammen kan danne nytt lag, og melde seg på til spill i bedriftsserien.

Dette vil være en fin mulighet for de som ønsker å prøve å være med på bedriftsseriespill i bowling, og en anledning for spillere som ikke lenger er tilknyttet noe lag, til å hjelpe lag som mangler spillere.

Det vil ikke bli rangering av spillere i poolen, slik at alle stiller på lik linje, og alle skal ha samme mulighet for å delta i seriespillet.

Vi håper dette vil bidra til at alle som ønsker det, kan få et tilbud om å være med på et lag, om enn ikke til hver kamp, men allikevel gjøre en forskjell for de lag som mangler spillere.

Er det ting du lurer på i forbindelse med spiller-pool, så ta kontakt med oss i bowlinghallen, så hjelper vi deg så godt vi kan, og svarer på de spørsmål som du måtte ha.

Kom til bowlinghallen, skriv deg på lista, og bli en del av det sprudlende bowlingmiljøet             !