Finn vant bilen

Flisa AIL har gleden av å kunne gratulerer Finn Schei fra Hof som vinner av bilen i Billotteriet 2019.

Finn hadde - som alltid - kjøpt lodd i Flisa Allianseidrettslags billotteri. Det var lodd 0149 som ble trukket ut på Politiets elektroniske trekkemaskin, og på den sto det Finn Schei. 

Dette var veldig hyggelig. Jeg pleier jo aldri å vinne noe, så dette var veldig moro, sa Schei da leder i Flisa AIL Tore Huuse Øwre ringte ham litt etter kl. 17.30 søndag ettermiddag. 

Da hadde allerede vinneren av 2. premien, en elsykkel gitt av Intersport Flisa, blitt trukket ut. Den ble vunnet av Astrid Løkhaug fra Gjesåsen. 

 

Vi gratulerer vinnerne. 


Flisa AIL vil samtidig benytte sjansen til å takke. 

- Billotteriet er stort og betyr mye for klubben. Alle i klubben har bidratt, og vi klarte å selge rekordmange lodd i år. Nesten 4700 solgte lodd er utrolig bra, og er viktig rent økonomisk. I tillegg har vi i helga vist at det er dugnadsånd i Flisa AIL, for i løpet av hektiske dager har vi levert over 1000 arbeidstimer. Det er ikke annet enn imponerende på fire dager, og vi må takke hver og en som har stilt opp og sørget for at dette har gått så bra, sier Øwre. 

Det er Flisa AIL som drifter serveringsteltet til Handelsstanden nederst i gata, i tillegg til at de har rydding av søppel i hele Flisa sentrum både morgen, ettermiddag og kveld. 

- Solør-mart'n har blitt enorm, og det er er mange biter i puslespillet. At det er rent og fint å komme hit er viktig, og våre medlemmer sørger for at det er blåst så og si hele tida. Jeg er utrolig stolt over innsatsen som er lagt ned disse dagene, sier Øwre. 

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift