Klart for TINE fotballskole

Vi håper alle har hatt en fin sommerferie og er klare for TINE Fotballskole helga 9-11. august! Eget opplegg for 6-8-åringene.

Det kribler forhåpentligvis i mange fotballbein, og mange unge solunger er klare for TINE FOTBALLSKOLE 2019.

Har du ikke meldt deg på ennå? Gjør det nå! Vi har i år delt i to hovedgrupper, 6-8 år og 9-13 år. De minste har fotballskole lørdag og søndag, mens de eldste starter allerede på fredag. Invitasjonene ligger også som PDF oppe til høyre på sida her.

9-13 år:

Invitasjon til TINE Fotballskole 2019

Åsnesalliansen har, i samarbeid med Flisa- og Elverum fotball,

gleden av å invitere jenter og gutter født i 2006 - 2010 til en spennende fotballskole på Solør Radioen Arena (kunstgresset).

På fotballskolen får du utvikle dine fotballferdigheter hvor spillet, leken og samværet står i sentrum. Det blir tre dager med fokus på trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger!

Fredag 9. august kl 1730-2000: Registering og Økt 1

Lørdag 10. august kl 0900-1330: Registering, økt 1, lunsj og økt 2

Søndag 11. august kl 1000-1400: Økt 3, lunsj, økt 4, Avslutning

Alle deltagere får utdelt t-skjorte, diplom og ryggsekk.

Det serveres et varmt måltid midt på dagen, drikke og et mellommåltid med frukt.

Pris: 600 kr

Påmelding innen 2. august til fotball@flisa-ail.no. Husk å skrive navn og fødselsår på deltaker, samt kontaktinfo på foresatte.

Skriv også inn «keeper» for de som ønsker å være med i egen keepergruppe.
Innbetaling til 1917.07.24537 innen påmeldingsfristens utløp.

Velkommen til TINE Fotballskole!

Styret i Flisa AIL, fotball yngres

Husk! Ta med en drikkeflaske og leggskinn. Kle deg etter været, og smør godt med solkrem hvis det er solskinn J

En god natts søvn og en god frokost gir deg energi og en god start

6- 8 år:

Invitasjon til TINE Fotballskole 2019

Åsnesalliansen har, i samarbeid med Flisa- og Elverum fotball,

gleden av å invitere jenter og gutter født i 2011 - 2013 til en spennende fotballskole på Solør Radioen Arena (kunstgresset).

På fotballskolen får du utvikle dine fotballferdigheter hvor spillet, leken og samværet står i sentrum. Det blir to dager med fokus på trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger!

Lørdag 10. august kl 0930-1330: Registering, økt 1, lunsj og økt 2

Søndag 11. august kl 1000-1400: Økt 3, lunsj, økt 4, Avslutning

Alle deltagere får utdelt t-skjorte, diplom og ryggsekk.

Pris: 400 kr

Skriv også inn «keeper» for de som ønsker å være med i egen keepergruppe.
Innbetaling til 1917.07.24537 innen påmeldingsfristens utløp.

Velkommen til TINE Fotballskole!

Styret i Flisa AIL, fotball yngres

En god natts søvn og en god frokost gir deg energi og en god start på dagen.